History

Chimbo's Revival

Old School Rock 'n' Roll From The 50' & 60'

Chimbo’s Revial er det sikre valg, hvis du er til ægte Old School Rock ’n’ Roll

Chimbo's Revival er igen på banen med deres festlige Rock´n´Roll show, en sjov blanding af musik fra Rockens barndom og lidt stand up comedy. .


Bandleader Ingvar Chimbo Kristensen startede

sig karriere i 1976. Kælenavnet Chimbo blev døbt af Ingvar´s gamle venner Swinging Blue Jeans fra Liverpool efter en tegneseriefigur af samme navn.


Chimbo´s Revival har fejret store triumfer de sidste mange år:Talrige koncerter i det meste af Europa,masser af TV shows er det også blevet til. Og ikke mindst fire hits: Crazy Man Crazy, I Saw Her Standig There, Small Beer, Stuck In 64.


De sidste to er skrevet af Colin Manley ex Remo Four og ex Swinging Blue Jeans der døde i 1999.


I Saw Her Standing There er som bekendt et Beatles nummer, og i 1991 sørgede Colin Manley for at at Sir Paul McCartney fik et eksemplar af Chimbo´s Revival singlen, efter sigende syntes Paul at Chimbo´s Revival var et sjovt og selvironisk navn. Denne ros kom Mr.Chimbo himself sig aldrig over.


Den karakteristiske spytkrølle i panden hos Chimbo er taget fra hans store idol Bill Haley, og der er da også en del Bill Haley The Comets numre i showet. Endvidere har Chimbo´s Revival haft den store ære at medvirke to gange i den verdenskendte Guinness Rekord Bog.


Første gang i 1991 fordi de i den 23 Juni 1990 spillede fire forskellige koncerter i fire forskellige byer på tretten timer.

Anden gang i 2001 fordi de også den 23 juni men i 2000 spillede syv koncerter i syv forskellige byer på 24 timer.


Status Quo lavede en lignende rekord i midten af halvfemserne, men havde roadies til det grove arbejde.


I Chimbo´s Revival`s tilfælde satte de alt gear op selv hvert sted,og pillede alt ned igen efter koncerten. Man kan høre et hav af Rock´n´Roll musikkens numre i The Chimbo´s Revival show

leveret med en energi og entusiasme man ikke ser hver dag.

Kontakt

I.K. Entertainment


Mail: Info@chimbosrevival.dk

Tlf.: 6151 8682

"Very impressed -

could not have done

better myself."

Ray Ennis

The Swinging Blue Jeans